Dacia SmartDrive autovakuutus

Dacia SmartDrive Autovakuutus – uusi tapa vakuuttaa auto ja autolla ajaminen

Dacia SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä uudenlainen autovakuutuksen toteutustapa mahdollistaa sinulle autoilijana edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan, nykyisestä bonustilanteestasi riippumatta.

Dacia SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Dacia SmartDrive-asiakkaanamme saat lisäksi erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa. Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi:

SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS – VAKUUTUSEHDOT

Huomaa myös SmartDrive Maksuturva

Täydennä vakuutustasi ainutlaatuisella Maksuturvalla: SmartDrive-vakuutussopimuksen yhteydessä voit myös hankkia erillisenä sopimuksena SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 300-700 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta, vakuutusehtojen mukaisesti**.

Korvauksensaaja voi käyttää korvauksen mihin itse haluaa, esimerkiksi auton osamaksu- tai leasingkuluihin, vakuutuksiin, polttoaineisiin tai muihin autoilun kuluihin.

LUE LISÄÄ MAKSUTURVASTA

Näin hankit Dacia SmartDrive Autovakuutuksen

Saat Dacia SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta autoliikkeestäsi tai
  • soita numeroon 020 799 7502 (ark. 9–16)***

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

SMARTDRIVE ASIAKASPALVELU

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.