Uusi DACIA JOGGER – tilaa jopa 7 hengelle! Nyt myös automaattivaihteisena hybridinä!

TÄYSIN UUSI, JOPA 7-PAIKKAINEN DACIA JOGGER

Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa farmariauto, katumaasturi ja tila-auto on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Yhdistämällä näiden kaikkien parhaita ominaisuuksia Jogger todistaa, että perheauto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Jogger on vihdoin saatavana myös hybridiversiona, kun Dacia tuo markkinoille Jogger HYBRID 140 -mallinsa. Voit siis edelleen nauttia kaikesta siitä tilasta ja käytännöllisyydestä, jota Jogger tarjoaa – hybridinä. Hybridi on saatavana kattavammin varustellulla Extreme -varustelutasolla.

Miksi valita joko farmari, tila-auto tai korkealla maavaralla varustettu katumaasturi, kun voit saada nämä kaikki yhdessä paketissa, ja vielä ennennäkemättömän edulliseen hintaan!

Täysin uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta auto on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Voimanlähteenä Joggerissa on taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo ja maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Joggerin varustelu on kattava ja nykyaikainen ja kaikki toiminnot ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Valitse mieleisesi Joggerin kolmesta eri varustetasovaihtoehdosta.

hinnasto-jogger.pdf (dacia.fi)

MUHKEASTI TILAA

Dacian tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa – 5-paikkaisessa versiossa tavaratila on yli 600 litran suuruinen! Lisäksi Joggerin vahvuutena on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan.

Kolmannella rivillä on kaksi erillistä istuinta, joista toisen tai molemmat voi tarvittaessa kaataa eteen tai vaikka poistaa autosta kokonaan. Kun kyytiin pitää saada paljon tavaraa, myös toinen istuinrivi on kaadettavissa eteen ja tällöin, kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi! Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran.

KATTAVA, NYKYAIKAINEN VARUSTELU

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger sopii niin isommillekin perheille kuin kenelle tahansa, joka tarvitsee paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ja harrastamista ajatellen Joggerissa on kahdella ylimmällä varustetasolla vakiona nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi.

Jogger on suunniteltu käytännöllisyyttä silmällä pitäen, mukavuutta ja turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Sen varustelu on kattava ja sisältää kaiken tarvittavan. Multimediajärjestelmät ovat suomenkieliset ja helppokäyttöiset.

 

Kaikilla varustetasoilla on vakiona mm. ilmastointi, LED-ajovalot, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajovakauden hallintajärjestelmä, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, E-Call-hätäpuhelujärjestelmä, etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä mäkilähtöavustin. Ylimmän Extreme-varustetason vakiovarustukseen sisältyy lisäksi käytännöllinen peruutuskamera, automaattinen ilmastointi, älyavainkortti sekä haineväantenni.Voimanlähteenä Joggerissa on aina nykyaikainen pirteä 110 hevosvoiman bensiiniturbo, jonka yhteydessä on 6-portainen manuaalivaihteisto.

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ: JOGGER HYBRID 140!

Dacia siirtyy uuteen sähköiseen aikakauteen. Palkintojakin haalinut Jogger-mallimme on vihdoin saatavana myös järkevänä hybridiversiona. Voit siis viedä perheesi ja ystäväsi suurille seikkailuille kukkaronnyörejä kuitenkaan liian suuresti avaamatta. Nauti hybriditeknologian tuomista eduista Jogger HYBRID 140:lla. Dynaamisen sähköistä ajoa sekä kokemuksia luonnossa tai kaupungissa, ystävien ja perheen kanssa.

TÄTÄ ON JOGGER HYBRID 140 

Hybriditeknologiamme yhdistää kaksi sähkömoottoria ja polttomoottorin, eikä autoa tarvitse kytkeä kiinni latausta varten, vaan akku latautuu kätevästi ajon aikana. Jogger HYBRID 140:ssa, kaikki on yksinkertaista: akusto latautuu hyödyntämällä jarrutuksesta ja hidastuksista syntyvää liike-energiaa. Moottorien ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti niiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöä. Tähän yhdistyy Jogger HYBRIDin fiksu automaattivaihteisto, jonka ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia ja ajaminen on hauskaa ja helppoa.

100 % SÄHKÖINEN LIIKKEELLELÄHTÖ

Jogger HYBRID 140:llä liikkeellelähtö tapahtuu aina täysin sähkön voimin.

ECO-TILA

Hyödynnä halutessasi kaikki taloudellisen ajon edut yhdellä napin painalluksella. Kun kytket ECO-asetuksen päälle, Jogger auttaa sinua alentamaan polttoaineen kulutusta säätämällä esim. kiihtyvyyttä ja ilmastoinnin tehoa pienemmälle.

AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Jogger HYBRID on ainoa Jogger-malli, jossa on automaattivaihteisto. Vaihteet vaihtuvat automaattisesti, pehmeästi ja oikeaan aikaan, lähes huomaamatta.

HIDASTA JALATAA!

Hybriditeknologia hyödyntää tehokkaasti kaiken liike-energian esim. jarrutettaessa, mikä vastaavasti polttomoottoriautoissa kadotetaan. Ajotapoja on kaksi joista valita: D-tila: Tämä asetus sallii moottorijarrutuksen samalla tavalla kuin polttomoottoriautoissa. B-tila: Mainio valinta, olitpa sitten kaupunkiympäristössä tai metsäreiteillä. Tämä toiminto vahvistaa jarrutusliikettä hiljennettäessä ja tehostaa siten samalla akun latausta.

140 HV HYBRIDIMOOTTORI

Voimalinja yhdistää kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin sekä akun ja tekee Jogger HYBRID 140:stä suorituskykyisen ja mukavan ajaa.

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.