DACIA Sandero ja Sandero Stepway | Erään autoja nyt edullinen rahoitus vain 2,9%+kulut* ja kaupan päälle jatkotakuu!

DACIA SANDERO – HINTAANSA SUUREMPI – alkaen vain 18.499€ (sis. toimituskulut ja talvirengassarjan)!

Erään autoja pidennetty 5 vuoden / 100.000km takuu kaupan päälle – etusi 449€

Lisäksi edullinen rahoitus vain 2,9%+kulut*!

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Essential, 18 499 € (sis. toimituskulut 600 € ja talvirengassarja Nokian HKPL10 terävsvanteilla 1000 €), käsiraha/vaihtoauto 2 000 €, rahoitettava osuus yht. 16 844 €. Rahoitusaika 60 kk, avausmaksu 345 €, käsittelymaksu 14 € /erä, korko 2,9 %, kk-erä 226,38 €, viimeinen suurempi erä 6 000 €. Luottokustannukset yht. 3 076,34 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 19 342,52 €, luottohinta 21 342,52 € ja todellinen vuosikorko 5,19 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu sekä modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto (jälkimmäinen saatavilla vain aiemman malliston autoissa, niin kauan kuin autoja riittää).

*Dacia Sandero oli vuonna 2022 Euroopan ostetuin auto kaikkien uuden auton ostaneiden yksityisasiakkaiden keskuudessa, jo kuudetta vuotta peräkkäin. Lähde; Euroopan maiden ensirekisteröintitilastot 2017-2022.

KAIKKI TARPEELLINEN KÄDEN ULOTTUVILLA

Sandero täyttää varustelullaan nykypäivän tarpeet – keskittyen Dacian tapaan aina olennaiseen. Avainsanoja Sanderon sisätiloissa ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. Ergonomisesti sijoitettu kojelauta on suunniteltu niin, että kaikki säätimet ja hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Dacia Sanderossa on varustetasosta riippuen eri multimediajärjestelmävaihtoehtoja** – kaikki ovat suomenkielisiä ja selkeitä käyttää, ja halutessasi voit yhdistää niihin myös älypuhelimesi. Sanderolla ajaessasi voit todella nauttia helppoudesta.

 

TYYLILLÄ JOKAISEEN PÄIVÄÄN

Dacia Sanderon jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, aina näyttävistä valoista tukeviin ovenkahvoihin. LED-ajovalot*** ovat tehokkaat ja sekä edessä että takana on Dacian tunnusomainen Y:n muotoinen valokuvio. Muotoilultaan Sandero on linjakas, mikä paitsi näyttää hyvältä myös vähentää ilmanvastusta ja siten polttoaineen kulutusta. Tavaratila on helppo avata, ja takaluukun lukitus on sähköinen.

***Lähivalot.

YLLÄTTÄVÄN TILAVAVIISIOVINEN AUTO

Dacia Sanderossa on mainiot tilat niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Tavaratilaa on kokonaista 328 litraa, minkä lisäksi matkustamossa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille, joten esimerkiksi juomapullo tai kahvimuki on helppo sijoittaa käden ulottuville.

VARUSTELU, JOKA ON AJASSA KIINNI

Dacia Sanderon kyytiin on helppo nousta. Avaa keskuslukitus avaimen painikkeesta**, astu sisään ja koe tyylillä viimeistellyt sisätilat, jotka pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Älypuhelimesi voit yhdistää auton multimediajärjestelmään ja käyttää sen sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä. Tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää älypuhelintasi tietoviihdejärjestelmän näyttönä**. Kaikki painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla, ja niiden toiminnot on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.

TUTUSTU MULTIMEDIAJÄRJESTELMIIN TARKEMMIN

MIELLYTTÄVÄ AJAA

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sanderoa on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sanderossa on aina 5-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Jos etsit nimenomaan automaattivaihteista autoa, tutustu Sanderon sisarmalliin, 20 senttimetrin maavaralla varustettuun Dacia Sandero Stepwayhin.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Turvallisuus on Dacialle tärkeää, ja siksi toimintaa ohjaakin jatkuva kehitystyö. Tavoitteena on pystyä tarjoamaan kaikille Dacialla matkustaville parasta mahdollista turvaa liikenteessä. Dacia Sandero on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Expression-varustetasolla varusteluun kuuluu muun muassa katvealuevaroitin** sekä käytännöllinen peruutuskamera**, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

**Varusteet ja toiminnot saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteina/lisävarustepaketteina. Tarkemmat tiedot näet hinnastosta. Hinnastotiedoston lopusta löydät myös malliston tekniset tiedot.

 

DACIA SANDERO STEPWAY – CROSSOVER, JOSSA ON ASENNETTA

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

*Lähivalot.

TYYLILLÄ JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Dacia Sandero Stepway on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Sandero Stepwayn korkean maavaran ansiosta voit ajella sillä rosoisemmillakin teillä, ja niitä ajatellen autossa on paitsi ulkonäön myös käytännöllisyyden vuoksi tummanharmaat puskurinsuojat sekä edessä että takana. Vakiona on tyylikkäät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet. Kattokaiteet ovat kerrassaan nerokkaat: voit helposti muuntaa ne taakkatelineiksi auton mukana tulevan työkalun avulla! Enää ei siis tarvitse hankkia taakkatelineitä erikseen eikä miettiä missä niitä säilyttäisit silloin, kun ne eivät ole käytössä, sillä ne ovat aina käyttövalmiina autosi katolla.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA, KOROTETTU CROSSOVER

Dacia Sandero Stepwayn sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset. Sisätiloissa on erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille, joten esimerkiksi kahvimukille tai juomapullolle löytyy helposti oma paikkansa. Tavaratilan koko on 328 litraa ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. On vain yksi asia, jota Sandero Stepway ei pysty arjessasi helpottamaan, ja se on päätöksenteko siitä, minne sinä milloinkin haluat ajaa.

VAKIONA KAIKKI OLENNAINEN

Korotetun maavaran ansiosta Dacia Sandero Stepwayn kyytiin on helppo astua. Käy sisään ja koe yksityiskohdin viimeistellyt sisätilat sekä teknologia, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä. Painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja kaikki toiminnot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

MIELLYTTÄVÄ AJOTUNTUMA

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Valittavana on joko 90- tai 110-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. 90 hv -version yhteyteen on saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Sandero Stepway on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Varusteluun kuuluu lisäksi katvealuevaroitin sekä käytännöllinen peruutuskamera, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

Tarkemmat varustetiedot löydät hinnastosta. 

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.