UUSI DACIA Sandero ja Sandero Stepway

TÄYSIN UUDET DACIA SANDERO JA SANDERO STEPWAY

Sandero ja Sandero Stepway -mallien myynti on käynnissä! Molemmat mallit on uusittu täysin sekä ulkoa että sisältä ja niiden hinta-/laatusuhde on tietysti Dacian tapaan ainutlaatuinen. 

Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu ja modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen.

KAIKKI TARPEELLINEN KÄDEN ULOTTUVILLA

Sandero täyttää varustelullaan nykypäivän tarpeet – keskittyen Dacian tapaan aina olennaiseen. Avainsanoja Sanderon sisätiloissa ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. Ergonomisesti sijoitettu kojelauta on suunniteltu niin, että kaikki säätimet ja hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Dacia Sanderossa on varustetasosta riippuen eri multimediajärjestelmävaihtoehtoja* – kaikki ovat suomenkielisiä ja selkeitä käyttää, ja halutessasi voit yhdistää niihin myös älypuhelimesi. Sanderolla ajaessasi voit todella nauttia helppoudesta.

TYYLILLÄ JOKAISEEN PÄIVÄÄN

Dacia Sanderon jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, aina näyttävistä valoista tukeviin ovenkahvoihin. LED-ajovalot ovat tehokkaat ja sekä edessä että takana on Dacian uusi, tunnusomainen Y:n muotoinen valokuvio. Muotoilultaan Sandero on linjakas, mikä paitsi näyttää hyvältä, myös vähentää ilmanvastusta ja pienentää siten polttoaineen kulutusta. Tavaratila on helppo avata ja takaluukun lukko on sähköinen.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA VIISIOVINEN AUTO

Dacia Sanderossa on mainiot tilat niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Tavaratilaa on kokonaista 328 litraa ja sen lisäksi matkustamossa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille. Puhelimelle on oma pidikkeensä, kuten myös juomapullolle tai kahvimukille. Comfort-varustetason autoissa on lisäksi etumatkustajan jalkatilassa kassikoukku, johon voi ripustaa vaikka pienen käsilaukun, jottei se seilaa ympäriinsä kun autolla lähdetään liikkeelle.

VARUSTELU, JOKA ON AJASSA KIINNI

Dacia Sanderon kyytiin on helppo nousta – Avaa keskuslukitus avaimen painikkeesta* ja astu sisään ja koe tyylillä viimeistellyt sisätilat, jotka pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset – Ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä, tai hyödyntää älypuhelintasi järjestelmän näyttönä*. Kaikki painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja toiminnot on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.

 

8-tuumainen kosketusnäyttö*

Suuri näyttö on helppokäyttöinen ja toimii myös suomen kielellä.

 

Hätäpuhelutoiminto

Onnettomuuden sattuessa Sanderosta saa suoraan yhteyden hätäkeskukseen.

 

Haineväantenni*

Lisävarusteena saatavilla oleva haineväantenni lisää virtaviivaisuutta Sanderoon ulkonäköön.

Audiojärjestelmän kaukosäätö*

Voit käyttää säätimiä kätevästi ajon aikana irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

ODOTETTU AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sen yhteyteen on Comfort-varustetasolla saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Dacia Sandero on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Lisävarusteina on Comfort-varustetasolla saatavilla muun muassa katvealuevaroitin* sekä käytännöllinen peruutuskamera*, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

*Varusteet ja toiminnot saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteina/lisävarustepaketteina. Tarkemmat tiedot näet hinnastosta.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Liikkeelle lähteminen mäessä on helppoa, sillä Sandero on varustettu mäkilähtöavustimella. Avustin pitää autoa paikallaan mäessä hetken sen jälkeen, kun nostat jalkasi jarrupolkimelta, jotta pääset siirtämään jalan kaasulle sujuvasti ja lähtemään matkaan ilman, että auto liikahtaa taaksepäin. Unohda siis käsijarrulla varmistaminen mäkilähdöissä – Sandero hoitaa niissä jarruttamisen puolestasi.

KATVEALUEVAROITIN

Kaistanvaihto on helpompaa, kun apuna on katvealuevaroitin, joka varoittaa merkkivalon avulla, jos auton niin sanotussa kuolleessa kulmassa on kaistanvaihtotilanteessa toinen auto. Lisävarusteena saatavilla oleva katvealuevaroitin hyödyntää auton etu- ja takaosassa olevia sensoreita havaitakseen vieressä ajavat autot.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSTOIMINTO

Joskus keskittyminen ja nopea reagointi eivät yksin riitä. Sanderon aktiivinen hätäjarrutustoiminto auttaa välttämään törmäystä tai vähentämään sen voimakkuutta ennakoimalla törmäyksen riskiä. Jos kuljettaja ei reagoi painamalla jarrua riittävän nopeasti tai voimakkaasti, järjestelmä puuttuu peliin ja aktivoi hätäjarrutuksen.

PYSÄKÖINTIAVUSTIMET

Sanderoon on varustetasosta riippuen saatavilla pysäköintitutkat niin taakse kuin eteenkin. Lisäksi saatavilla on peruutuskamera, jonka avulla saat näkymän auton takaa näkyviin suoraan auton suurelle kosketusnäytölle. Nämä käytännölliset varusteet helpottavat pysäköintiä ja vähentävät kolhujen riskiä varoittamalla kuljettajaa mahdollisista esteistä auton takana ja edessä.

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.