Uusi HYUNDAI BAYON – talvirenkaat 299€ | rahoitus 1% ilman kuluja

Täysin uusi Hyundai BAYON

Oletko valmis uuteen?

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen ‒ täysin uuden BAYONin. Uutuus on nyt saanut hinnat, varusteet sekä tekniset tiedot ja mallia voi jo tilata! Alkaen vain 18.980€!

Hyödynnä huippuedullinen rahoitus

✔ koko malliston rahoitustarjous, korko 1 % ilman kuluja

• Rahoitusesimerkki:
• Auton hinta 49 319,40 €
• Käsiraha 8 165,40 €
• Rahoitettava osuus 41 154,00 € (perustamiskulu 0 €)
• Sopimusaika 72 kk
• Käsittelymaksut 0 €
• Korko 1 %
• Kuukausierä 395 €
• Viimeinen suurempi erä 14 795,82 €
• Todellinen vuosikorko 1 %
• Luottokustannukset 1 685,74 €
• Luotto ja luottokustannukset yhteensä 51 005,14 €
• Maksimi luoton määrä 60 000 €
• Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 28.2.2022 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

✔  Talvirenkaat vain 299€

TUTUSTU HINNASTOON TÄSTÄ

Erottuvaa muotoilua

BAYON kantaa ylpeänä Hyundain Sensuous Sportiness -muotokieltä, jossa yhdistyvät emotionaaliset arvot innovatiivisiin ratkaisuihin.

Kaikin puolin näppärä SUV

BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava. Varustelistassa on luvassa vakuuttava luettelo älykkäitä turvallisuus- ja liitettävyysominaisuuksia, jotka tekevät siitä segmentissään erottuvan.

Lisää tietoa BAYONISTA Hyundai-uutisissa.

Ajamisen näköalapaikka

Uusi BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. Kaiken päälle tulee kattava mukavuusvarustelu, edistyneet liitettävyyspalvelut ja 48 V -kevythybridivoimalinja. Hyppää kyytiin ja nouse korkeuksiin.

 

 

Lyhyesti

Luokkaansa enemmän tyyliä, tilavuutta ja turvallisuutta

Hyundai toivottaa tervetulleeksi kasvavan SUV-perheensä uusimman ja kooltaan pienimmän jäsenen. Täysin uusi BAYON on ulkoa kompakti ja sisältä tilava crossover SUV. Siinä on lukuisia turvallisuus- ja liitettävyystoimintoja, joilla se nousee segmenttinsä yläpuolelle.

Tyylikäs crossover

Se on tyylikäs. Se on käytännöllinen. Se on turvallinen. Ja se tarjoaa avarat sisätilat sinulle ja matkustajille. Se on BAYON.

Luokkansa parasta turvallisuutta

Sinun ja rakkaittesi turvallisuudesta huolehtivat lukuisat turvallisuusominaisuudet ja edistykselliset ajoavustimet. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

Tilavuus ja tavaratila

Seikkailetpa urbaanissa ympäristössä tai maaseudun rauhassa, BAYONin avarat sisätilat tarjoavat mukavuutta ja monikäyttöisyyttä – ja korkean istuma-asennon ansiosta SUV-auton turvallista ja vankkaa tuntumaa.

 

Luokkansa edistyksellisin digitaalinen ohjaamo

Sisustaa hallitsevat 10,25 tuuman digitaalimittaristo ja 10,25 tuuman kosketusnäyttö. Näytöt tukevat jaetun ruudun tilaa.

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYON erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla, joista monet ovat vakiovarusteita.

 

Nopeaa ja helppoa liitettävyyttä

Keskikonsolin 10,25-tuumainen kosketusnäyttö tukee Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluita ja mahdollistaa helpon ja turvallisen älypuhelimen käytön ajon aikana.

 

Ulkoasu

Aistikkaan urheilullista eleganssia

BAYON on Hyundain SUV-valikoiman teräväpiirteinen ilmentymä. Sen voimakkaasti muotoillut linjat erottuvat ja nuolenmuotoiset valot näkyvät. Se on myös Hyundain Sensuous Sportiness -muotoilukielen uusin ilmentymä, joka yhdistää tunteisiin perustuvia arvoja innovatiivisiin muotoiluratkaisuihin.

 

Edestä

Nuolen muotoiset ajovalot ja suuri jäähdyttäjän säleikkö, päiväajovalot ja vaakasuuntainen ilmanottoaukko luovat ainutlaatuisen vaikutelman.

Sivulta

Auton kiilamainen hartialinja ja kolmioksi muotoiltu C-pilari korostavat graafista olemusta.

Takaa

Nuolen muotoiset LED-takavalot yhdistyvät horisontaalisesti. Valojen ulkoneva muotoilu korostaa leveää vaikutelmaa.

Voimakas SUV-muotoilu.

BAYON jakaa keskeisimmät suunnitteluelementtinsä muiden Hyundain SUV-perheen jäsenten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi viirumaisiin päiväajovaloihin ja erillisiin LED-ajovaloihin perustuva tunnusomainen valoarkkitehtuuri.

 

 

Erottuvat yksityiskohdat.

Kolmioksi muotoiltu C-pilari, ulkonevat pyöränkaaret ja hillitty sisäverhoilu korostavat BAYONin ainutlaatuista ulkoasua.

 

Leveä ilmanottoaukko

Etumaski avautuu alalaidastaan. Voimakaslinjainen puskuri ja hopean värinen alleajosuoja korostavat vankkaa vaikutelmaa.

 

Sinun autosi. Sinun valintasi.

Tee BAYONistasi juuri sellainen kuin haluat. Tarjolla on yhteensä yhdeksän erilaista ulkoväritystä, joita voit halutessasi personoida kaksivärisellä katolla ja Phantom Black -mustilla peilinkoteloilla

 

Sisätilat

Yllättävän tilava

BAYONissa on puhdaslinjainen, tilava ja hyvin valaistu sisusta. Luonnon innoittama ovien sisämuotoilu yhdistyy kojelautaan saumattomasti. Veistoksellinen muotokieli toistuu keskikonsolissa, ja LED-tunnelmavalaistus luo ohjaamoon hienostuneen tunnelman.

 

 

 

Erinomainen näkyvyys ja mukavuus

Tulet rakastamaan tavallista korkeampaa istuma-asentoa. Korkealaatuiset kangasistuimet yhdistävät tyylin ja mukavuuden, ja niille istuminen ja niiltä nouseminen on helppoa.

 

 

Puhdaslinjainen kojelauta

Ilmasuuttimet sulautuvat saumattomasti kojelaudan graafiseen muotoiluun. Ratkaisu muodostaa poikkeuksellisen esteettisen kokonaisuuden.

Ohjauspyörä

Neljäpuolainen ohjauspyörä on tuntumaltaan sporttinen ja ulkonäöltään tyylikäs. Käyttäjäystävällisillä käyttökytkimillä hallitset BAYONin liitettävyystoimintoja turvallisesti ja helposti.

 

Suuri kaksoisnäyttö

Digitaalimittariston ja tietoviihdejärjestelmän 10,25-tuumaiset näytöt muodostavat visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden. Kaksoisnäyttö on käyttäjäystävällinen, ja siinä on esimerkiksi jaetun näytön ominaisuus.

 

Muokattava 10,25″ digitaalinen mittaristo

Digitaalinen 10,25 tuuman teräväpiirtomittaristo näyttää tärkeät ajo-tiedot siellä, mistä kuljettaja näkee ne parhaiten: keskellä ja edessä. Mittarinäkymää on mahdollista muokata omaan makuun sopivaksi.

Rentouttavat sisätilat

Uuden BAYONin sisustus ja sisävalaistus luovat rauhallisen ilmapiirin, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään ajamiseen. Kokomusta kangasverhoilu on vakiona, ja kaksi muuta väriyhdistelmää on saatavilla lisävarusteina.

 

Kokomusta

Kokomusta sisustus on ajaton klassikko: yksinkertainen mutta tyylikäs – ja täydellinen valinta hillitystä sisustuksesta tykkääville.

Dark Grey / Light Gray.

Tummanharmaassa sisustuksessa on vaaleanharmaita kangaskoristeita. Istuimissa on ylellinen kuviointi harmailla tikkauksilla.

Musta / Mangrove Green

Vaaleanharmaat kangaskoristeet ja mangroven vihreät tikkaukset elävöittävät mustan sisustuksen hienostunutta tunnelmaa.

 

 

LED-tunnelmavalaistus

Yölliset ajot ovat aina erityisiä. Seesteistä tunnelmaa korostaa hento sininen LED-tunnelmavalaistus.

Tehty mukavaksi

BAYONissa urheilullisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Korkealaatuiset kangasistuimet tarjoavat ensiluokkaista matkustusmukavuutta.

 

Tekniikka

Suorituskykyinen ja taloudellinen

Täysin uusi BAYON on esimerkillisen taloudellinen ja vähäpäästöinen. Turboahdettu T-GDI-bensiinimoottori, 48 V -kevythybriditekniikka sekä älykäs manuaalivaihteisto tarjoavat ihanteellista ajonautinnon, tehon ja taloudellisuuden tasapainoa.

 

Älykästä tehokkuutta

Ympäristöstä huolehtiminen on Hyundaille ensiarvoisen tärkeää. Siksi BAYON onkin saatavilla kahdella eri moottorivaihtoehdolla ja neljällä eri voimalinjalla, jotka ovat yksiä luokkansa vähäpäästöisimmistä.

Kevythybridi

48 V -kevythybridijärjestelmä säästä polttoainetta ja vähentää ajonaikaisia päästöjä. Järjestelmä tukee polttomoottorin toimintaa ja antaa lisävääntöä kiihdytyksiin.

Pehmeää vaihteenvaihtoa

BAYONiin on saatavilla pehmeästi ja huomaamattomasti vaihtava seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaatti (7DCT).

1,0 litran T-GDi-bensiinimoottori

Kolmisylinterinen 1,0 litran T-GDi-moottori nostaa BAYONin urheilullisen olemuksen uudelle tasolle. Turbomoottorin 120-hevosvoiman ja 48 V:n kevythybriditekniikan avulla BAYON paitsi näyttää myös liikkuu pippurisesti. Moottorin jatkeena on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

 

Automaattinen välikaasuavustin

BAYON on Hyundain ensimmäinen SUV, joka on varustettu Rev Matching -toiminnolla. Hyundain N-mallistosta tuttu järjestelmä pudottaa hieman kierroksia ennen vaihtoa ja sujuvoittaa vaihtotoimintoja.

48 V -kevythybridijärjestelmä

BAYONin 48 V -kevythybridijärjestelmän tarjoama lisävääntö tukee polttomoottorin kiihdytettäessä, säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä. Järjestelmä muuntaa pyörivien renkaiden energiaa sähköksi, joka varastoidaan akustoon. Virtaa hyödynnetään esimerkiksi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä.

Sujuvampi käynnistys

Kevythybridijärjestelmästä on hyötyä erityisesti kaupunkiliikenteessä. Sähkömoottorin tuottaman vääntömomentin ansiosta polttomoottori käynnistyy nopeammin ja tasaisemmin.

 

 

 

 

Älykäs manuaalivaihteisto (iMT)

Älykäs manuaalivaihteisto on suunniteltu alentamaan pakokaasupäästöjä ja parantamaan taloudellisuutta. Vaihteisto siirtyy automaattisesti rullaustilaan, kun nostat kaasupolkimen tai painat kytkintä.

 

Kuusivaihteinen manuaalivaihteisto

Haluatko vaihtaa vaihteita itse? BAYON on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla, joka toimii tarkasti ja sulavasti.

Seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto

Seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto vaihtaa salanmannopeasti niin automaatti- kuin manuaalitilassa.

 

Rullaustila

BAYON siirtyy automaattisesti rullaustilaan ja säästää näin polttoainetta, kun nostat kaasupolkimen tai painat kytkintä. Toiminto on saatavilla BAYON 1.0 T-GDi 48V Hybrid 120 hv 7DCT Style -malliin.

 

Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä (ERS)

BAYON on varustettu regeneratiivisella jarrutusjärjestelmällä, joka muuttaa renkaiden pyörimisen akkuun varastoitavaksi sähköksi. Tämä vähentää sekä polttoaineenkulutusta että pakokaasupäästöjä.

Enemmän suorituskykyä, vähemmän päästöjä – ainutlaatuinen CVVD-moottoritekniikka.

Hyundain kehittämä jatkuvasti muuttuva venttiilinajoitustekniikka (Continuously Variable Valve Duration, CVVD) säätää moottorin venttiilien aukioloa ajotapojen ja -olosuhteiden perusteella. Tämä parantaa paitsi suorituskykyä myös taloudellisuutta ja vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia.

Turvallisuus

Luokkansa kattavin turvallisuuspaketti

BAYONilla on sama lujatekoinen DNA kuin muillakin Hyundain SUV-perheen autoilla. Sen turvallisuusominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja se erottuu segmentissään useilla Hyundai SmartSense -toiminnoilla ja älykkäillä ajoavustimilla. Monet niistä ovat vakiovarusteita.

 

 

Mukavuus

Tilava, mukava ja avara

Kompakti koko ja avarat sisätilat tarkoittavat, että voit nauttia sekä B-segmentin auton ketteryydestä että SUV-auton monikäyttöisyydestä. Ja korkean istuma-asennon ansiosta BAYON tarjoaa myös turvallisuuden ja kestävyyden tunnetta, jota Hyundain SUV-autoilta odotetaan.

 

 

Korkea istuma-asento

BAYONin korkeasta istuma-asennosta näet liikenteen esteettömästi. Mitä parempi näkyvyys, sitä parempi ajoneuvonhallinta.

Käytännöllisen suuri tavaratila

Kompaktista koostaan huolimatta täysin uudessa BAYONissa on suuri 411 litran tavaratila.

 

Tavaratilan suojuksen säilytys

Tavaratilan suojusta voidaan säilyttää takapenkin takana siten että tavaratilan vetoisuus voidaan hyödyntää täysimääräisesti.

 

 

Mukavan tilava jalkatila

BAYONissa on miellyttävän suuret jalkatilat. Etupenkillä jalkatila on 1 072 mm ja takana 882 mm.

Korkea katto

Suuri pääntila lisää tilan tuntua ja parantaa matkustusmukavuutta. Pääntilaa on edessä tarkalleen yhden metrin verran ja takana 97 cm.

 

Bose® Premium

Saatavilla olevan Bose® Premium -äänentoistojärjestelmän kahdeksan kaiutinta ja subwoofer tarjoavat kristallin kirkasta äänentoistoa.

 

 

 

Langaton lataus

Keskikonsolin latausalustalla Qi-yhteensopivien puhelinten lataus käy helposti.

Usb-portit

Kannettavien sähkölaitteiden lataaminen käy helposti kolmella usb-portilla. Etuistuimilla portteja on kaksi ja takaistuimella yksi.

 

Liitettävyys

Pysy ajan tasalla edistyksellisillä liitettävyystoiminnoilla

Nauti kahdesta huippuluokan 10,25-tuumaisesta näytöstä. Ja Hyundain Bluelink® Connected Car Services -palvelun avulla voit hallita autoasi älypuhelimella. Edistyksellisten liitettävyystoimintojen saumaton yhteistyö tekee ajamisesta helppoa ja nautinnollista.

 

 

10,25” kosketusnäyttö

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 10,25-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

8” kosketusnäyttö

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -palveluiden avulla voit peilata älypuhelimesi tutut sovellukset langattomasti auton 8-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

 

10.25’’ digitaalimittaristo

Suuri 10,25 tuuman digitaalimittaristo piirtää terävää kuvaa ja näyttää ajamisen kannalta keskeiset tiedot käyttäjäystävällisen selkeästi.

Huippuluokan liitettävyys

Täysin uusi BAYON on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla näet reaaliaikaisia liikennetietoja ja etsiä pysäköintialueita ja huoltoasemia.

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

LUE LISÄÄ BLUELINKISTÄ

 

Takuu

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, täysin uusi BAYON täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

LUE LISÄÄ TAKUUSTA

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.