HYUNDAI IONIQ 5 – sähköisen suunnittelun kauneus – nyt edullisella rahoituksella vain 1% ilman kuluja!

Henkeäsalpaavan edistyksellinen IONIQ 5 uudelleenmäärittää sähköauton käsitteen. Futuristisella autosuunnittelulla, hämmästyttävällä älyteknologialla, huippunopealla latauksella ja virtaviivaisella tyylillä varustettu IONIQ 5 on luotu kuljettamaan sinut pidemmälle.

Uusi IONIQ 5 sujuvasti rahoituksella

 • Rahoitusesimerkki:
 • Auton hinta 50 590,00 €
 • Käsiraha 11 464,37 €
 • Rahoitettava osuus 39 125,63 € (perustamiskulu 0 €)
 • Sopimusaika 72 kk
 • Käsittelymaksut 0 €
 • Korko 1 %
 • Kuukausierä 395 €
 • Viimeinen suurempi erä 12 647,50 €
 • Todellinen vuosikorko 1 %
 • Luottokustannukset 1 560,37 €
 • Luotto ja luottokustannukset yhteensä 40 686,00 €
 • Maksimi luoton määrä 60 000 €
 • Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja 31.12.2021 saakka, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin

Tutustu hinnat, varusteet ja tekniset tiedot kohdasta varustetasoihin.

Lyhyesti

Sähköautoilun tulevaisuus on nyt

IONIQ 5 on sähkökäyttöinen CUV, jonka erottuva muotoilu, erinomainen ajodynamiikka ja supernopeasti latautuva 800 voltin akkujärjestelmä ovat uraauurtavia. Kokonaisuus on rakennettu perusrakenteelle, joka on sähköautoaikakauden tekninen virstanpylväs.

IONIQ 5 suoraan edestä kuvattuna

Sähköistävää suunnittelua

IONIQ 5 on paitsi moderni kunnianosoitus Hyundain suunnitteluperinnölle myös käytännön toteutus edistyksellisestä Concept 45 EV -konseptiautosta.

IONIQ 5:n alustarakenteen havainnekuva

E-GMP-perusrakenne

Erityisesti sähköautoille kehitetyn Hyundai Electric Global Modular Platform -alustan ansiosta voit nauttia nopeammasta latauksesta, pidemmästä toimintamatkasta, paremmasta käsiteltävyydestä ja suuremmista sisätiloista.

IONIQ 5 kuvattuna ylhäältä ilman kattoa.

Älykästä tilasuunnittelua

Sähköiseen liikkumiseen suunnitellun EV-perusrakenteensa ansiosta IONIQ 5:n sisätilat on ennennäkemättömän tilavat, muunneltavat ja mukavat – IONIQ 5 on koti kaukana kotoa.

 

Ulkoasu

Puhdaslinjainen. Erottuva. Ikoninen. Konseptiauton innovatiivisuus tuotantoautossa.

IONIQ 5 on tyylipuhdas tulkinta modernista ajoneuvomuotoilusta, jossa monimutkainen muotokieli on korvattu selkeillä linjoilla ja minimalistisilla rakenteilla. Clamshell-tyyppinen konepelti ulottuu auton koko leveydelle korostaen ikonista ja huipputeknistä olemusta. Kuution muotoisista pikseleistä koostuvat LED-ajovalot ovat keulan kruununjalokivet, ja ne loistavat myös kaikissa tulevissa IONIQ-malleissa.

Edestä

Etupuskurin ilmettä määrittää V-muoto sekä upotetut ajovalot, joiden tehosta ja valokuviosta ei voi erehtyä.

Sivulta

Upotetut ovenkahvat korostavat auton graafista sivuprofiilia ja parantavat ulkonäköä sekä aerodynamiikkaa.

Takaa

Takapuskurin ja -luukun mieleenpainuva muotoilu on harmonisessa sopusoinnussa takavalojen parametrisen muotoilun kanssa.

 

Clamshell-tyyppinen konepelti

Konepellin sileän ja saumattoman muotoilun kantavana ajatuksena on minimalismi. Clamshell-tyyppinen konepelti ulottuu auton koko leveydelle muodostaen puhdaslinjaisen ilmiasun.

 

Tunnusomainen Z-grafiikka

IONIQ 5:n kulmikas, lähes geometrinen ulkonäkö perustuu tarkasti mallinnettuihin pintoihin ja muotoihin. Ovien graafinen ulkonäkö yhdistää auton etu- ja takaosan Z-kirjaimen muotoiseksi kokonaisuudeksi.

 

Dynaaminen sivuprofiili

Lyhyt keula ja virtaviivainen kattolinja antavat IONIQ 5:lle urheilullisen silhuetin. Jyrkästi viistetty C-pilari ja kehyksettömät ikkunat korostavat dynaamista olemusta.

 

Kajastuksesta kirkkauteen: 256 erillistä pikseliä

Näe ja tule nähdyksi – ikonisen keulan kruununjalokivet ovat 256:stä erillisestä pikselistä koostuvat LED-ajovalot.

Selväpiirteiset ja valovoimaiset takavalot

Innovatiivinen LED-valosuunnittelu ulottuu myös auton takaosaan. Viisi tyylikästä linjaa heijastavat ja korostavat IONIQ 5 -mallin linjoja.

Kattoon integroidut aurinkopaneelit

Innovatiivinen aurinkopaneelikatto kerää aurinkoenergiaa ja varastoi sen akustoon. Reaaliaikainen akun lataustaso ja aurinkopaneelikaton energiavirtaus voidaan tarkistaa ohjaamon integroidusta näytöstä, joka kokoaa kaikki ajotiedot ja toiminnot yhteen paikkaan.

Aktiivinen ilmanottoaukko

Etupuskuriin integroitu aktiivinen ilmanottoaukko alleviivaa huipputeknistä ulkonäköä. Suljettuna se parantaa energiatehokkuutta ja avattuna komponenttien jäähdytystä.

 

Ulkovärit

IONIQ 5 on saatavilla yhdeksällä eri ulkovärillä – joista viisi on luonnon innoittamia ja saatavilla vain IONIQ 5:een. Kaksi värivaihtoehdoista on mattavärejä.

 

Tutustu hinnat, varusteet ja tekniset tiedot -painikkeesta saatavilla oleviin väreihin. Hyundai-jälleenmyyjä tietää toimitustilanteen haluamallesi värivaihtoehdolle.  Gravity Gold (W3T) -mattaväri, Digital Teal-Green (M9U) -helmiäisväri, Lucid Blue (U3P) -helmiäisväri, Shooting-Star Gray (T5R) -mattaväri, Atlas White (SAW) -erikoisväri, Calactic Gray (R3G) -metalliväri, Cyber Gray (C5G) -metalliväri, Mystic Olive-Green (S5K) -helmiäisväri ilman lisähintaa, Phantom Black (NKA) -helmiäisväri

 

Sisätilat

Aja, työskentele, rentoudu, elä

IONIQ 5 on koti kaukana kotoa. Etuistuimilla voi rentoutua taittamalla ne lepoasentoon esimerkiksi auton latauksen ajaksi, ja uuden EV-perusrakenteen ansiosta sen sisätilat tarjoavat poikkeuksellisen avaran ja mukavan matkustuskokemuksen.

 

 

Integroitu näyttö

Tyylikäs modulaarinen kojelauta sisältää kaksi integroitua näyttöä: 12,25 tuuman infotainment-kosketusnäytön ja 12,25 tuuman huipputeknisen digitaalimittariston.

Shift-by-wire-vaihteenvalitsin

Ohjauspylväässä sijaitsevan elegantin vaihteenvalitsimen käyttö on nopeaa, intuitiivista ja tarkkaa.

Ohjauspyörän siivekkeet

Autonhallintaa sormenpäillä – regeneratiivisen jarrutuksen tasoa on helppo säätää ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä.

 

Monipuolisesti säädettävät etuistuimet

Nauti etuistuimien ensiluokkaisesta mukavuudesta. Voit laskea selkänojan yhdellä napin painalluksella lepoasentoon ja ottaa latauksen aikana vaikkapa virkistävät päivätorkut.

Saatavilla Premium -varustetasossa.

 

Liukuva keskikonsoli

Mukauta matkustamoa tarpeisiisi. Keskikonsoli voidaan liu’uttaa takaistuinten eteen työtasoksi tai vaikkapa piknik-pöydäksi.

Liu’utettavat takaistuimet

Myös takapenkillä matkustaville on tarjolla paljon mukavuutta. Takaistuimia voidaan kallistaa manuaalisesti sekä liu’uttaa taakse- tai eteenpäin jopa 135 mm.

 

Takaistuimen mukavuus

Takana matkustavat voivat myös nauttia keskikonsolin ominaisuuksista, kuten mukitelineistä, langattomasta älypuhelimen latauksesta ja USB-porteista.

 

Luonnon inspiroima ympäristöystävällinen sisustus

Kestävä kehitys on koko IONIQ-tuotemerkin ytimessä. IONIQ 5:n sisätilat on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä ja luonnonmukaisista kuiduista ja ympäristöystävällisesti tuotetusta nahasta, joka on värjätty pellavansiemenöljypohjaisilla tuotteilla. Materiaaleissa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä PET-muovipulloja.

Musta sisustus (NNB)

Style: Villa/ekologisesti prosessoidut nahkaistuimet

Premium: Ekologisesti prosessoidulla nahalla ja kierrätettyllä kuidulla verhoillut istuimet, harmaat tereet, somistetikkaukset kojelaudan yläosassa ja pehmeä tikkauksilla somistettu oven yläosan verhoilu

 

Tekniikka

Nauti uskomattomasta kiihtyvyydestä

IONIQ 5 kiihtyy kuin urheiluauto. Nelivetoversiolla kiihdytys 0–100 km/h vie vain 5,2 sekuntia ja takavetoversiolla 7,5 sekuntia.

Toimintamatka jopa 481 km

Hyundain huipputeknisen osaamisen ansiosta IONIQ 5:n toimintamatka on jopa 481 km.

Huippunopeus 185 km/h

IONIQ 5 tarjoaa erinomaista ajodynamiikkaa, urheilullista suorituskykyä ja 185 km/h huippunopeutta.

 

Tehokas 800 voltin tekniikka

IONIQ 5 on yksi ensimmäisistä tuotantoajoneuvoista, joka on varustettu 800 voltin akkujärjestelmällä. Järjestelmä latautuu erittäin nopeasti, toimii huipputehokkaasti ja on ihanteellinen niin kooltaan kuin painoltaan.

Yksi tai kaksi sähkömoottoria

IONIQ 5 on saatavilla kahden sähkömoottorin nelivetoversiona tai yhden sähkömoottorin takavetoversiona.

 

Neliveto

Nelivetoisessa versiossa IONIQ 5 toimii kahdella etu- ja taka-akseliin integroidulla sähkömoottorilla, jotka tuottavat 305 hevosvoimaa (225 kW) tehoa ja 605 Nm välittömän vääntömomentin. Suurin teho edessä 70 kW, takana 155 kW. Suurin vääntö edessä 255 Nm, takana 350 Nm. Kiihtyvyys 0–100 km/h 5,2 sekuntia.

.

Sähköinen neliveto (HTRAC)

Hyundai IONIQ 5:n ainutlaatuinen HTRAC-nelivetojärjestelmä pitää sinut liikkeessä kaikenlaisissa olosuhteissa.

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

Regeneratiivisen jarrutus maksimoi IONIQ 5:n toimintamatkan. Ohjauspyörän takana sijaitsevilla vaihtosiivekkeillä voit tehostaa joko auton hidastuvuutta tai akun ajonaikaista latautumista.

 

EV-perusrakenne

E-GMP:n johdolla sähköiselle aikakaudelle

IONIQ 5 on ensimmäinen Hyundain uudelle Electric-Global Modular Platform (E-GMP) -perusrakenteelle rakennettu auto. Akkukäyttöisille sähköautoille erityisesti suunniteltu perusrakenne tarjoaa nopeampaa lataamista, pidempää toimintamatkaa, suurempia sisätiloja ja parempaa ajohallintaa. Etu- ja taka-akselien väliin sijoitettu akusto puolestaan varmistaa ihanteellisen painojakauman sekä ajovakautta parantavan matalan painopisteen.

 

 

Modulaarinen perusrakenne

E-GMP-perusrakenteen päälle voidaan rakentaa useita eri kokoisia ja eri akkujärjestelmillä varustettuja, eri toimintamatkoille ja elämäntyyleihin suunniteltuja sähköautoja.

Lataus

Laaja valikoima joustavia latausvaihtoehtoja

Lataa akkua kotonasi yön yli tai muutaman minuutin kauppareissun aikana. IONIQ 5 hyödyntää useita eri latausvaihtoehtoja ja tarjoaa joustavuutta arkeen. Innovatiivinen 800 voltin akkujärjestelmä latautuu ultranopeasti ja tukee sekä 400 voltin lataamista että lataamista tavallisesta sähköpistokkeesta.

 

 

Monilatausjärjestelmä

Hyundain patentoitu akkutekniikka tukee sekä 400 että 800 voltin jännitteellä lataamista ilman lisäkomponentteja tai erillisiä sovittimia – huippuluokan lataustekniikkaa, joka pitää sinut jatkuvasti liikkeellä.

 

Virtaa elämään – ultranopea lataus

IONIQ 5:n 800 voltin akkujärjestelmä tukee jopa 220 kW tasavirtalatausta. Akun lataaminen 10 prosentista 80 prosenttiin vie vain 18 minuuttia – ja jo 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee jopa 100 kilometriä.

Kotilatauslaite vai julkinen latausasema

Lataa akkua yön yli kotonasi tai ruokakaupassa piipahtaessasi. Tehokas 11 kW:n sisäinen laturi mahdollistaa vaihtovirtalataukseen monipuolisen hyödyntämisen.

Tarpeisiin mukautuva lataus

Edistyksellinen akunhallintajärjestelmän avulla päätät, milloin ja miten haluat ladata akkua – vaikkapa öisin, jolloin sähkö on halvempaa.

 

.

Latausajat pikalatausasemalla

220-350 kW:n pikalatausasema
Latausaika n. 18 minuuttia (10–80 %). 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee 111 km.

50 kW:n pikalatausasema
Latausaika n. 60 minuuttia (10–80 %). 5 minuutin latauksella toimintamatka pitenee 28 km.

 

 

Mukavuus

Erinomaisen mukavaa ja tehokasta matkantekoa

IONIQ 5:n huipputekniset käyttöominaisuudet ovat yhtä ainutlaatuisia kuin älykkäitä ja helppokäyttöisiä. IONIQ 5 tukee myös ympäristöystävällistä sähköisen liikkumisen elämäntyyliä innovatiivisella V2L-toiminnolla, jonka avulla voit käyttää tai ladata esimerkiksi sähköpolkupyöriä ja -skoottereita tai retkeilyvarusteita.

 

Sähkölaitteiden lataaminen auton sisällä

Vehicle-to-Load-tekniikalla (V2L) voit käyttää mitä tahansa laitetta tai ladata enintään 3,6 kW:n sähkölaitteita 220 V:n pistokkeesta.

Tai missä tahansa

Ja ulkoiseen latausporttiin kytkettävällä adapterilla voit vaivattomasti käyttää tai ladata jopa 3,6 kW:n sähkölaitteita auton ulkopuolella.

 

 

Tavaratilat edessä ja takana

Keulan lisätavaratila tarjoaa jopa 57 litraa ylimääräistä kuormatilaa.

 

Runsaasti tavaratilaa

IONIQ 5:n tavaratila on 527 litraa, ja takaistuimet taittamalla se voidaan kasvattaa lähes 1600-litraiseksi. Monipuolisuuden lisäämiseksi takaistuimia voidaan liu’uttaa eteenpäin jopa 135 mm ja taittaa 6:4-suhteessa.

 

Automaattinen kaksialueilmastointi

Automaattisen kaksialueilmastoinnin avulla kuljettaja ja etumatkustaja voivat säätää itse haluamansa sisälämpötilan. Valitse vain haluamasi lämpötila ja järjestelmä tekee loput.

Liitettävyys

Ole yhteydessä muihin juuri niin usein kuin haluat

IONIQ 5:n älyteknologian avulla voit olla yhteydessä muihin juuri niin usein kuin haluat. Nauti saumattomista yhteyksistä ja elämää helpottavasta innovatiivisesta teknologiasta, kuten Bluelink® Connected Car Services -palvelusta, joka mahdollistaa auton toimintojen hallinnan älypuhelimellasi. Navigointijärjestelmään sisältyy viiden vuoden ilmainen tilaus Hyundain LIVE -palveluihin.

 

12,25″ digitaalimittaristo

12,25-tuumainen digitaalimittaristo näyttää tärkeät tiedot siellä, missä näet ne parhaiten: edessä ja keskellä.

12,25″ infotainment-kosketusnäyttö

Käyttäjäystävällinen 12,25-tuumaisen infotainment-kosketusnäytön avulla hallitset IONIQ 5:n toimintoja helposti.

 

 

Bose® Premium

Bose® Premium -äänentoistojärjestelmän kahdeksan kaiutinta ja subwoofer tarjoavat kristallin kirkasta äänentoistoa.

 

Langaton lataus

Keskikonsolin tehokkaassa älypuhelimen langattomassa latausalustassa on jäähdytystoiminto, joka lisää turvallisuutta estämällä älypuhelimen ylikuumenemisen.

E-Call

E-Call soittaa automaattisesti apua paikalle, jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla.

USB-portit edessä ja takana

Kannettavien sähkölaitteiden lataaminen käy helposti kolmella usb-portilla. Edessä portteja on kaksi, joista toinen datapistoke ja takaistuimilla on yksi usb-portti.

 

 

Huippuluokan liitettävyys

Täysin uusi IONIQ 5 on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla voit etsiä reaaliaikaista tietoa liikenteestä sekä lähialueiden pysäköinnistä ja latausasemista.

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

Lue lisää Bluelinkistä

 

Turvallisuus

Huippuluokan turvallisuutta ja edistyksellisiä ajoavustintoimintoja

Hyundai IONIQ 5 on varustettu mielenrauhaa lisäävällä Hyundai SmartSense-teknologialla, jonka älykkäät turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmät ovat alan huippua. IONIQ 5 on myös ensimmäinen Hyundai, joka käyttää tason 2 autonomista turvallisuustekniikkaa.

 

Edistyksellinen HUD-näyttö

Tuulilasiin heijastava 44-tuumainen HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta ja ohjaa sinua turvallisesti ympäri maailmaa. Se heijastaa kuljettajan näkökenttään tärkeitä ajonaikaisia tietoja, kuten ajonopeuden ja kaistanvaihto-ohjeet.

Tason 2 autonominen ajo

IONIQ 5 on ensimmäinen Hyundai-malli, joka sisältää tason 2 autonomisen ajamisen mahdollistavan Highway Driving Assist II -järjestelmän.

360 asteen kamerajärjestelmä (SVM)

Ahdas pysäköintihalli? Pieni autopesula? Ei ongelmaa. IONIQ 5:n kamerat muodostavat 360 asteen näkymän auton ympäristöstä, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa ajamista.

 

Katvealueen näyttö mittaristossa (BVM)

Järjestelmä näyttää oikean ja vasemman katvealueen digitaalimittariston näytöllä. Kamerat aktivoidaan suuntavilkkua käyttämällä.

Yhteensä seitsemän turvatyynyä

Suunniteltu suojaamaan sinua ja matkustajiasi. Yhteensä 7 turvatyynyä parantavat IONIQ 5:n kolariturvallisuutta ja minimoivat esimerkiksi törmäyksestä aiheutuvia päänvammoja.

 

 

Turvallisen poistumisen avustin lapsilukolla (SEA)

Turvallisen poistumisen avustin varoittaa takaa lähestyvistä ajoneuvoista ja tarvittaessa lukitsee takaovien lapsilukot.

Kaukovaloautomatiikka (HBA)

Kaukovaloautomatiikka havaitsee sekä vastaantulevat että samalla kaistalla edessä ajavat ajoneuvot ja vaihtaa automaattisesti kaukovaloista lähivaloon tarpeen mukaan.

 

Takuu

5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa

Kuten kaikki Hyundait, täysin uusi IONIQ 5 täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Ja sen vakuudeksi myönnämmekin viiden vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Nauti yhdestä alan parhaista takuista ja sen mahdollistamasta huolettomasta autoilusta.

Lue lisää takuusta

 

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.