Uusi Hyundai i30 – myös 48V kevythybridinä

Minun, sinun, meidän Hyundai i30
Uusi i30-mallisto

Koko Hyundai-mallistoon

✔ Korko 0 % + kulut

Nyt koko Hyundai-mallistoon olematon 0 % korko – maksat vain rahoituskulut. Voimassa myös täysin uuteen i20-malliin, täysin uuteen Tucson-malliin ja Hyundai-sähköautoihin. Lisäksi kaupan päälle vielä takuu ilman kilometrirajaa.

✔ Lisäksi talvirenkaat vanteineen vain 299 €*

Saat nyt melkein kaikkiin Hyundai-malleihin talvirenkaat 299 eurolla*. Toimi pian, sillä etu voimassa rajoitetun ajan!

*) Talvirengasetu ei koske KONA Electric-, IONIQ Electric-, uutta i20- tai uutta Tucson-mallia.

Rahoitusesimerkki:

 • auton hinta 33 990 €
 • käsiraha 3 395,70 €
 • rahoitettava osuus 30 784,30 € (sis. perustamiskulun 190 €)
 • sopimusaika 72 kk
 • käsittelymaksu 9 €/ erä
 • korko 0 %, kk-erä 299 €
 • viimeinen suurempi erä 10 197 €
 • todellinen vuosikorko 0,7 %
 • luottokustannukset 838 €
 • luotto ja luottokustannukset yhteensä 31 432,30 €
 • maksimi luoton määrä 40 000 €

Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa 31.1.2021 saakka uusiin asiakastilauksiin.

Tutustu uudistuneen Hyundai i30 -malliston hintoihin, varusteisiin ja teknisiin tietoihin.

LISÄTIETOJA JA HINNAT

Kehitystä ja uutta muotoilua

Uusi Hyundai i30 tarjoaa uutta kaikilla rintamilla: Uusi uljas muotoilu, luokkansa parhaita turvallisuusominaisuuksia, saumatonta yhdistettävyyttä ja 48 V -kevythybridiversion.

Bluelink

 

Yhdistä puhelimesi, autosi ja itsesi.

Uusi 10,25″ kosketusnäyttö* ja viiden vuoden lisenssi Bluelink® Connected Car -palveluun pitää sinut ja autosi yhteydessä. Bluelink mahdollistaa auton toimintojen ohjaamisen älypuhelinsovelluksella. Hyundai LIVE -palvelu täydentää liikenne- ja parkkipaikkatietoja, kertoo huoltoasemien polttoaineiden hinnat** ja säätiedot. Bluelink-sovelluksella voit avata tai lukita auton ovet tai löytää autosi, jos et muista, minne olet sen pysäköinyt. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos joku yrittää murtautua autoosi. Voit tarkistaa myös autosi renkaiden ilmanpaineen puhelimestasi.

* vakiovaruste Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin
** edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa tiedot polttoaineiden hinnoista

 

i30 ohjaamo

Tuorein tekniikka lisää turvallisuutta

Parannettu Hyundai SmartSense -paketti – huipputeknologiaamme edustava Advanced Driver Assistance Systems – on nyt saatavana uuteen i30-mallistoon tarjoten turvallisuutta ja mielenrauhaa sinulle ja rakkaillesi. Uudistuneessa i30:ssä on nyt kaistallapysymisavustin, Lane Following Assist*. Käytössä ollessaan se pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0 – 180 km/h.

* Vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa

 

i30 vuori- ja järvimaisemassa

Uudet moottorit

Sähköistetty 48 V -kevythybridivaihtoehto vähentää CO2-päästöjä pienemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta. 48 V -kevythybridi on saatavana 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) sekä 1,0 T-GDi tai 1,5 T-GDi bensiinimoottorin ja 1,6 CRDi diesel-moottorin yhteydessä.***

*** i30 Fastback ja kaikki i30 N Line -mallit on varustettu 1,5 T-GDi moottorilla.

 

i30 bensiinimoottori

Bensiinimoottorit

Malliston tehokkain on uusi 160-hevosvoimainen 1,5 T-GDi -moottori, johon on yhdistetty 48 V-kevythybriditeknologia ja 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytinautomaattivaihteisto.

Bensiinimoottori on saatavana myös 110-hevosvoimaisena 1,5 DPi -versiona, jossa on 6-vaihteinen käsivaihteisto ja 120-hevosvoimaisena 1,0 T-GDi -moottorilla joko käsi- tai automaattivaihteistolla.

i30 Diesel-moottori

Dieselmoottori

Diesel-moottori on tarjolla 1,6 CRDi 115-hevosvoimaisena ja käsivaihteisena sekä 136-hevosvoimaisena 48 V -kevythybridinä, jossa on 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

 

i30 Wagon

Kolme korimallia

Hyundai i30-sarjan kaikki mallit uudistuvat: ikisuosikki i30 Hatchback, kaunis ja käytännöllinen i30 Wagon sekä silmää hivelevän linjakas i30 Fastback.

 

 

 

 

 

i30 uudet ulkovärit

 

N Line saatavana nyt myös i30 Wagoniin

Siirry i30-kokemuksessasi urheilulliselle N Line -tasolle. Suorituskykyisen i30 N:n innoittaman N Linen juuret näkyvät aiempaa paremmin urheilullisessa etusäleikössä, uusissa puskureissa, vanteissa sekä ajovaloissa ja päivitetyssä sisäverhoilussa.

Hatchback- ja Fastback-malleissa on myös urheilullisempi jousitus ja ohjaus 1,5-turbo-bensiini- ja 1,6-dieselmoottorien yhteydessä. N Line -varustetaso on saatavana nyt ensimmäistä kertaa myös uudessa i30 Wagonissa.

i30 N Line Fastback

Uudistuneen i30 N Linen etusäleikkö on aiempaa leveämpi ja ajovalot ovat uudet. Myös ilma-alusten inspiroima etusäleikön alaosa on kasvanut, ja korostaa nyt suorituskykyä ja vahvaa asennetta. Uudessa i30 N Linessa on vakiovarusteena uudet 18″ tuumaiset vanteet, jotka näyttävät nopeilta jopa auton ollessa paikoillaan, sekä Michelinin Sport-renkaat.

i30 N Line ohjaamo

Uudet N Line Sport -urheiluistuimet tarjoavat voimakkaan sivuttaistuen ja runsaasti mukavuutta. Istuimet ovat saaneet uuden nahka-mokkanahkaverhoilun. Etuistuimissa on ristiseläntuen säätö ja myös istuinosan pituutta voi säätää istujan mukaan. Kuljettajan istuimessa on muistipaikat.
N Line -mallissa on nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja metallipolkimet.

Autotalo Pelttari, Pori

Autotalo Pelttari, Huittinen

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.