Uusi RENAULT Express – vallankumouksellinen pikkupakettiauto

Renault EXPRESS

Vallankumouksellinen pikkupakettiauto

Uusi Renault Express Van antaa rahalle erinomaisen vastineen. Renaultin pakettiautomallistoa täydentävä uusi Express Van on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta.

Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3  kuutiometrin kokoinen.

Uuteen Expressiin on saatavana myös Renaultin EASY LINK -multimediajärjestelmä, ja paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.

ULKOASU

Uusi Renault EXPRESS on kestävä ja dynaaminen

Etsitkö pakettiautoa, joka ilmentää yrityksesi energiaa? Uusi Renault EXPRESS on juuri oikea valinta! Sen linjakkaassa muotoilussa korostuvat mm. uudet kylkisuojalistat ja monet muut puoleensavetävät yksityiskohdat. Modernin etupuskurin ohella C-muotoiset päiväajovalot antavat autolle tunnistettavan, Renault:n muotokielen mukaisen ilmeen. Jäähdyttimen säleikkö ja leveä konepelti kertovat EXPRESSin kestävyydestä ja sopivuudesta kaikenlaisiin työtehtäviin.

SISÄTILAT

Lastaamisen helppoutta ja aina käytännöllisyys edellä

Koostuvatko päiväsi tavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta? EXPRESSin epäsymmetriset, 180° aukeavat takapariovet, 3,3 kuution hyötytilavuus ja jopa 1,91 metrin lastauspituus tarjoavat äärimmäisen helppokäyttöisen tavaratilan ja mm. luokassaan pisimmän tavaratilan lastauspituuden auton ulkomittoihin suhteutettuna.

Lastattavuutta helpottaa myös jopa 716 mm leveä liukuoven lastausaukko, joka on suurin pienten pakettiautojen segmentissä. Uusi EXPRESS on yksinkertaisesti oikea valinta kompaktiin tavarankuljetukseen!

Täysin uuteen EXPRESSiin on saatavilla lukuisia erityisen käyttökelpoisia ja hyodyllisiä lisävarusteita. Kojelaudan muotoilussa yhdistyy virtaviivaisuus ja erittäin käytännölliset säilytystilat. Saatavilla olevaan EASY LINK -järjestelmään sisäänrakennettujen älypuhelinpeilaustoimintojen avulla voit nauttia erittäin helppokäyttöisestä käyttäjäkokemuksesta. Nämä toiminnot mahdollistavat mm. puhelimesi navigointi-, viesti- ja puhelintoimintojen peilauksen suoraan auton 8” kosketusnäytölle. Induktiivinen langaton latausalusta (lisävaruste) edesauttaa puhelinintegraatiota entisestään. Ohjaamon säilytysratkaisut tarjoavat jopa 48 litraa tilaa tavaroille ja mahdollistavat ohjaamon hyödyntämisen maksimaalisesti.

MOOTTORIT

Valtise sopiva sinun tarpeeseesi

 

Renault EXPRESSiin on saatavana Renaultin taloudellinen, suorituskykyinen ja moderni Blue dCi -turbodieselmoottori 75 tai 95 hevosvoiman tehoversiona ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Moottorit täyttävät uudet Euro6D Temp –päästödirektiivin vaatimukset. 

Blue dCi 75
Maksimiteho 55 kW (75hv)
Vakiovarusteena Stop & Start
CO2-päästö  131 min / 144 max g/km

Blue dCi 95
Maksimiteho 70 kW (95 hv)
Vakiovarusteena Stop & Start
CO2-päästö  131 min / 144 max g/km

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.