Uusi RENAULT TRAFIC – kuljettamisen moniosaaja

Nyt Master- ja Trafic-mallistoon Renault huolenpitosopimus veloituksetta (4 vuotta ja 100 tkm).  Tarjouskampanja koskee uusia asiakastilauksia 31.3.2023 asti.

LASTAAMISEN SUJUVUUTTA

Jopa

4.15 m

tavaratilan lastauspituutta. Tavaratila saa lisäpituutta etumatkustajan penkin alta. Tästä johtuen uusi Renault Trafic kuuluu luokkansa parhaimmistoon.

Jopa

 8.9 m3

lastaustilavuus. Tavaratilan suorakaiteen muotoinen optimaalinen lastaustila mahdollistaa jopa 8.9 m3 tilan L2H2 versiossa.

Jopa

18

sidontalenkkipistettä. Trafic ottaa huomioon turvallisuuden. Uudessa Traficissa on jopa 18 sidontalenkkipistettä, mikä mahdollistaa tavaran kiinnityksen turvallisesti.

Jopa

2500 kg

vetomassa. Tarvitsetko lisää tavaraa mukaan? Uudella Renault Trafic -mallilla voi vetää jopa 2500 kg peräkärryä.

Aidosti liikkuva toimisto

Työskentele ilman rajoja.

Ota mukaan tietokoneesi ja tee uudesta Traficista liikkuva toimistosi. Traficin kätevä taittuva etumatkustajan istuin tarjoaa toimivan työtason päivittäisen työn suorittamisen avuksi. Oli istuin sitten kiinni tai auki, sen väljä sovitus pitää sisällään 84 litraa säilytystilaa.

TURVALLISUUS

10 kuljettajaa avustavaa toimintoa

Kaistavahti, Katvealueen varoitusjärjestelmä, Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä ja paljon muuta… Uusi Trafic pyrkii pitämään sinut aina turvassa, jotta voit keskittyä sinun työhösi tien päällä.

Automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto (EDC)

Saatavilla kahdella moottorivaihtoehdolla, 150 hv tai 170 hv. Uudessa Traficissa on kuusivaihteinen automaattinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto. Tämä EDC-teknologia mahdollistaa alhaisemman polttoaineen kulutuksen ja korkeamman ajomukavuuden.

Matkustajan turvatyynyt

Paremman turvallisuuden ja mielenrauhan antamiseksi uudessa Traficissa on vahvistettu korirakenne ja kaksinkertainen suoja, kiitos kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyjen.

Autotalo Pelttari, Pori

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.