Uusi Renault ZOE – täydellä sähköllä TM testivoittajan kyydissä!

Uusi Renault ZOE – sähköllä joka päivä. Tekniikan Maailman testivoittaja valloittaa!

Nauti keväästä & Renault ZOE -eduista:
• Talvirenkaat 290 €
• Korko 0 % + kulut*

Rengas- ja rahoitustarjous voimassa varastoautojen uusiin asiakastilauksiin 31.5.2021 asti. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Rahoitusesimerkki: CLIO TCe 90 Zen 18 808 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 3 000 €, rahoitettava osuus 15 998 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 0%, kk-erä 192,07 €. Poikkeava viimeinen erä 3 000 €. Todellinen vuosikorko 1,47 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 16 836 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 19 646 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Hankintatuki + romutuspalkkio ››› kokonaisalennus jopa 4 500 €*

Zoe Z.E. 50 R110 Zen, NYT 29 590 € sis. hankintatuki 2 000 €
Zoe Z.E. 50 R135 Intens, NYT 31 590 € sis. hankintatuki 2 000 €

Eri värivaihtoehtoja sekä lisävarusteena osassa autoista esim. 50 kW-pikalaturi tai Bose-äänentoisto.
Kysy tarkemmin eri vaihtoehdoista automyyjältäsi ja varaa omasi!

* Kokonaisalennus edellyttää romutuspalkkiotodistusta sekä hankintatuen ehtojen täyttymistä. Ilman romutuspalkkiotodistusta yksityisasiakkaan etu 2000 €.

ZOE | lähes 400 km* | 100 % sähköä | CO2 0 g/km.

Helppoa lataamista ja pidempiä matkoja. Uusi Renault ZOE antaa käyttöösi jopa 395 kilometriä ajomatkaa (WLTP*). Aja vaikka koko viikko yhdellä akun latauksella. Uusi ZOE voidaan ladata missä tahansa, minne menetkin, ja se on aina valmiina kaikkiin päiväsi toimiin. Älykkään Chameleon®-laturin ansiosta auto voi hyödyntää julkisia Type2 -latausasemia jopa 22 kilowattiin saakka. Saatavilla myös 50 kW pikalaturi.

*Riippuen auton versiosta, varustelusta, ajotavasta sekä käyttöolosuhteista. WLTP-mittausprotokolla mittaa kulutusta ja ajomatkaa latauksella jäljitellen auton aitoja käyttötilanteita mahdollisimman hyvin.

Tekniikan Maailma toteutti sähköautovertailun ”pienistä, mutta persoonallisista” sähköautoista. Renault ZOE sai ansaitusti jaetun ensimmäisen sijan! 

Maantieajo: ”Zoe on todella suuntavakaa, mikä on yksi auton parhaita ominaisuuksia. Ajaminen on sopivan rentoa, ja kahdesta moottorivaihtoehdosta tehokkaammalla voimavarat riittävät vielä moottoritieajoonkin varsin hyvin.”

Kaupunkiajo: ”Zoella on helppo liikkua ahtaissa paikoissa, kuten parkkihalleissa, ja pysäköintiä on auttamassa hienosti toimiva pysäköintiautomatiikka.”

Artikkelin yhteenveto: ”Arvosanoissa päädyttiin lopulta Kian ja Renaultin tasapeliin. Kumman sinä ottaisit? Autoissa on eroja, mutta kun kaksikko edustaa hintahaarukan ääripäitä, niin valinta voikin olla helppo. Zoen kohdalla rahalle saa ainakin vertailumme perusteella enemmän vastinetta” -TM, Ragnar Mehisto (Katso lähde: Tästä)

Autotalo Pelttari, Pori

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.