SUZUKI ACROSS 4×4 Plug-In Hybrid – tilava ja taloudellinen ladattava hybridi

TALOUDELLINEN LADATTAVA HYBRIDIUUTUUS ACROSS 4×4 PLUG-IN HYBRID ALK. 57 990 €!

AUTOJA MÄÄRÄERÄ, MYÖS NOPEAAN TOIMITUKSEEN!

Lue lisää Acrossista klikkaamalla tästä.

ACROSS 2.5 PLUG-IN HYBRID 4WD GLX CVT-aut 57 990 €

Malliston CO2-päästöt 22 g/km, EU-yhd. kulutus 1,0 l/100km. Lisätietoa kulutuksesta https://www.suzuki.fi/mallisto/across/across-sivu1/

UUSI SUZUKI ACROSS 4×4 PLUG-IN HYBRID

Suzuki-malliston lippulaivaksi saapuu aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi. Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Kulmikkaat lokasuojan kaaret, terävät kulmat ja vahva muotokieli tuovat ulkonäköön jykevyyttä. Edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin. Tyylikkyyttä ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid on moderni kaupunkimaasturi, jonka Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan ajonautinnon taloudellisuudesta tinkimättä. Polttoaineen yhdistetty kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0 l/100km* ja 22 g/km*. Jätä rajoitteet muille, Acrossissa sinun ei tarvitse tehdä kompromissia suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä. Lue lisää ›

*CO2-päästöt ja polttoaineenkulutus ovat määritelty WLTP-päästömittaustavan mukaisesti.

Autotalo Pelttari, Pori

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.