Skip to content

Avoimet työpaikat

Autotalo Pelttari on tarjonnut asiakkailleen vankkumattomalla ammattitaidolla turvallisia kilometrejä jo yli 60 vuoden ajan. Työskentelemme yhdessä korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Jotta voimme onnistua tavoitteessamme, tarvitsemme töihin monipuolisesti autoalan ammattilaisia. Mukava ja toimiva työympäristö, laadukkaat työvälineet ja toistemme arvostaminen – sitä kaikkea on Autotalo Pelttari työntekijälle.

Haluaisitko sinä olla osa osaavien ammattilaisten joukkoamme? Hyppää kyytiin hakemalla alla olevia avoimia tehtäviämme. Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinulle sopivia avoimia tehtäviä, voit lähettää vapaamuotoisen avoimen hakemuksesi osoitteeseen: jukka.pelttari@autotalopelttari.fi

AVOIMET TEHTÄVÄT

TAKUUKÄSITTELIJÄ, RAISIO

Haemme nyt lisävoimia Raision pisteeseen. Haluamme joukkoomme  rutiineista nauttivan, huolellisen ja autoalalta kokemusta omaavan työntekijän takuukäsittelyyn sekä avuksi eri tehtäviin kuten palvelutiskille tai työnjohtoon.

Tarjolla on vaihteleva työnkuva, joka kuitenkin sisältää tarkalle tekijälle sopivia rutiineita mutta samalla yhdessä tekemisen meininkiä hyvässä porukassa. Pääset työskentelemään perinteikkäässä yrityksessä autoalan huipulla. Meillä on paikka juuri sinulle hyvässä työyhteisössä osana arvostettua henkilöstöä. Saat mahdollisuuden oppia alansa huipuilta ja kasvaa alan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Työ alkaa 2.3.2020.

Lisätietoja antaa ja rekrytoinnista vastaa HR Sata Henkilöstötalo, Teemu Mäkinen / 044-771 4000

Linkki ilmoitukseen mol.fi -palvelussa.

Täytä hakemus osoitteessa: http://hrsata.likeit.fi/apply/3798059

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.