Beely – siirry huolettomaan kuukausiautoiluun

Beely_uusi_ilme

Beely on oma auto ilman omistamisen murheita

Beely-palvelu sisältää valitsemasi auton käyttöösi haluamallasi määrällä vuosittaisia ajokilometrejä. Se sisältää auton normaalin käytön aiheuttaman arvonaleneman, huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.

Beelystä maksat kiinteää kuukausimaksua, joka ei muutu, vaikka moottori rikkoutuisi, vuosihuollossa tulisi “yllätyksiä”, uusien autojen autovero laskisi dramaattisesti tai kyseisen automerkin tai polttomoottoriautojen kysyntä sukeltaisi.

Beelyt eivät ole uusia, vaan vähintään yksivuotiaita, alle 100 000 kilometriä ajettuja autoja. Muun muassa tästä syystä niiden kuukausihinta on edullinen ja sopimuskauden vähimmäispituus vain vuoden. Kiinnitämme myös erityistä huomiota valikoimaan ja tarjoamme Beelyksi ainoastaan autoja, jotka on huollettu huolellisesti ja automerkkejä, jotka säilyttävät hyvin arvonsa.

Beely-sopimuksen kesto on 48 kk, mutta voit irtisanoa sen 12 tai 24 kk jälkeen ilman mitään kustannuksia, riippuen valitsemastasi sopimustyypistä. Irtisanomisaika on 1 kk. Sinun ei tarvitse siis etukäteen tietää miten kauan haluat pitää Beelyäsi.

Hankkimalla itsellesi Beely-vaihtoauton, voit unohtaa omistamisen murheet ja saat käyttöösi vähän ajetun ja uudehkon vaihtoauton pelkällä kuukausimaksulla.

Tutustu meidän Beely-valikoimaamme täällä: Autotalo Pelttarin Beely-vaihtoautot

Lue lisää Beelystä: www.beely.fi