Tuulilasit

Tuulilasin korjaus ja vaihto kaikkiin automerkkeihin

Nopea ja tehokas tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto on helposti toteutettavissa paikallisella autolasiliikkeellä, Autotalo Pelttarilla. Tuulilasivakuutus kattaa monesti nämä palvelut, mutta ovat myös saatavana maksua vastaan. 

Ilmainen tuulilasin korjaus lasivakuutuksella

Tuulilasin voi monesti korjata ILMAISEKSI  tuulilasivakuutuksen ehdoilla. Laaja vakuutussopimus kattaa usein vaihdettavan tuulilasin, tosin omavastuu on usein maksettava. Korvauksen maksaminen autolasin vaihdoista tai korjauksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Oli sitten kyseessä  tuulilasin korjaus  tai vaihto, sivulasin vaihto tai takalasin vaihto, olemme valmiita neuvomaan ja auttamaan tarvittaessa. Säröt, halkeamat ja naarmut tuulilasissasi ovat enemmän kuin harmillisia, koska ne vähentävät ajoneuvosi ajoturvallisuutta. Jos tuulilasissasi on särö tai halkeama, ota mahdollisimman pian yhteyttä.

Ehjä tuulilasi on tärkeä turvallisuustekijä

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa ajoneuvon turvallisuusjärjestelmää. Se on olennainen osa auton kantavaa rakennetta, joka vaikuttaa auton korin käyttäytymiseen törmäyksessä tai ympäriajossa. Tuulilasi estää katon painumista sisäänpäin ympäriajotilanteessa ja toimii tukipintana matkustajan puoleiselle turvatyynylle, jotta se täyttyy oikein lauetessaan. Valmistajan korjausohjeiden tuntemus ja noudattaminen on äärimmäisen tärkeää, koska mekaanikon tulee tuntea auton rakenne ja turvalaitteiden toiminta sekä tuulilasissa oleva tekniikka. Sadetunnistin ja kamerat sekä muut anturit, joihin perustuvat automaattinen hätäjarrutustehostin, ajovaloautomatiikka sekä liikennemerkkien tunnistus, vaativat oikean asennuksen ja kalibroinnin valmistajan ohjeiden mukaan toimiakseen oikein. Oikealla liimalla ja riittävällä kuivumisajalla taataan turvalaitteiden, kuten turvatyynyjen, moitteeton toiminta. Mekaanikolla on suuri vastuu niin turvavarusteiden kuin tuulilasissa olevan tekniikan oikeasta toiminnasta lasin vaihdon jälkeen.

Vahingon sattuessa kannattaa vaatia auton korjaamista valtuutetussa merkkihuollossa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Autoilijalla on aina oikeus päättää, missä hänen autonsa korjataan. Huolehdi omaisuutesi arvosta ja autosi turvallisuudesta vahingon sattuessa ja korjauta autosi aina valtuutetussa merkkihuollossa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppani, hoidamme lasivakuutusasiat nopeasti ja ammattitaidolla.

Soita Autotalo Pelttarille!

Huolto Huittinen: 044 560 1266 / Toyota, 044 560 1270 muut merkit |   huolto.huittinen@autotalopelttari.fi
Huolto Pori: 044 560 1277 | huolto.pori@autotalopelttari.fi

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.