HYUNDAI IONIQ 6 – uusi upea täyssähköinen uutuusmalli | ennakkomyynti alkanut!

IONIQ-6-_ETUVIISTO-muokattu

Ainutlaatuisen linjakas IONIQ 6 on uuden ajan siluetti ja taidonnäyte kestävästä innovoinnista. IONIQ-brändille tunnusomainen Parametric Pixel -suunnittelu näkyy IONIQ 6:ssa yli 700 kertaa mm. ajovaloissa, takayhdistelmävaloissa, etuosan tutkissa, tuuletusaukkojen somisteissa ja keskikonsolissa.

Siluetin virtaviivaisuus, visuaalisen massan hallinta ja tilan mestarillinen käyttö, kaikki ajateltuna uudelleen. Aerodynaamiset ja elegantit linjat, jotka tekevät kunniaa 1920 ja 30 -lukujen ikonisille luomuksille, mutta uudella tämän päivän kestävällä tyylillä.

Aistikas urheilullisuus.

Hyundain design filosofiana on aistikas urheilullisuus, joka ilmenee yhdellä laajalla kaarella toteutetun sivuprofiilin samanaikaisesti minimalistisena ja muodokkaana linjana. Dynaaminen ja elegantti perä näyttää työntävän muotoa eteen päin – jopa auton seistessä paikallaan.

Aerodynaaminen muoto.

Muoto tuo mukanaan erinomaisen aerodynamiikan, joka auttaa hyödyntämään sähköauton teknologian täydellisesti. Vanteiden turbiinimuoto täydentää koria imien ilmaa sisään auton kylkien mukaisesti. Integroitu takaspoileri täydentää muotoa tarjoamalla vakauttavan downforcen suurissa nopeuksissa.

Tämä uutuus on tulossa liikkeisiimme 2023, mutta ennakkomyynti alkoi 2.12.2022! Seuraa uutisointiamme, pidämme sinut ajan tasalla tämänkin uutuusmallin saapumisesta.

HYUNDAI IONIQ 6 – ennakkomyynti alkanut! – Autotalo Pelttari