Miksi merkkihuolto kannattaa?

AUTOTALO PELTTARI on maahantuojan valtuuttama merkkihuolto usealle merkille

MIKSI AUTOSI KANNATTAA HUOLLATTAA VALTUUTETUSSA MERKKIHUOLLOSSA

Tehtaiden hyväksymien menetelmien noudattaminen takaa auton takuun säilymisen. Valtuutettu merkkihuolto vastaa huollon dokumentoinnista ja kirjauksesta tehtaan järjestelmään, jolloin myös huoltohistoria on helposti löydettävissä. Näin asiakkaan ei itse tarvitse varmistaa huoltohistorian katkeamattomasta dokumentoinnista, joka on tärkeää olla saatavilla varsinkin mahdollisissa vikatilanteissa tai rikkoutumisissa. Autohuolto kannattaa siis merkkihuollon suorittavassa liikkeessä, koska tällöin tehtaan huolto-ohjelmaa noudattamalla saa takuun myös autoon asennettaville juuri sitä varten suunnitelluille varaosille. Takuiden säilymisen ohella merkkihuollon keskeisenä etuna on taattu ammattitaitoinen palvelu. Monet huollot vaativat tekijältään syvempää merkkikohtaista erikoisosaamista, jota löytyy vain merkkihuoltojen kattavasti koulutetuilta mekaanikoilta. Vankalla kokemuksella tehdyt huoltotyöt ovat perusta auton luotettavuudelle ja turvallisuudelle aina vuodesta toiseen.

Menopelin turvallisuudesta vastaa omalta osaltaan myös sen ohjelmistopäivitykset. Näillä päivityksillä voidaan vaikuttaa muun muassa ajonhallintajärjestelmän ja lukkiutumattomien jarrujen moitteettomaan toimintaan. Myös ajomukavuuteen ja taloudellisuuteen liittyvät säädökset hoituvat merkkikohtaisilla päivityksillä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi automaattivaihteiston ohjaukseen liittyvät parannukset ja moottorinohjauksen päivitykset. Mikäli autohuoltoa ei suoriteta valtuutetuissa merkkeihin erikoistuneissa liikkeissä, ei ajoneuvon tietotekniikka saa valmistajan tekemiä ohjelmistopäivityksiä, jolloin menopelissä voi ilmetä suuriakin vikoja.

Nämä kaikki seikat yhdessä takaavat auton jälleenmyyntiarvon optimaalisen säilymisen. Säännöllinen merkkihuolto ei siltikään vain maksimoi jälleenmyyntiarvoa vaan myös pidentää auton ikää ja varmistaa sen kokonaisvaltaisen toimintavarmuuden.

AUTOTALO PELTTARI on maahantuojan valtuuttama virallinen merkkihuolto seuraaville merkeille:

RAISIO: Hyundai, Renault, Dacia, Suzuki, Isuzu, SsangYong

PORI: Hyundai, Renault, Dacia, Suzuki, Isuzu, Fiat, Jeep, Chrysler, Dodge, SsangYong

HUITTINEN: Toyota, Hyundai, Dacia, Peugeot, Citroën, Renault, Suzuki, Isuzu, Chrysler

Katso huoltomme yhteystiedot TÄSTÄ.

Jä­tä yh­tey­den­ot­to­pyyn­tö, niin o­tam­me si­nuun yh­teyt­tä mah­dol­li­sim­man pi­an.